Како функционира

How it works

Како да резервирам?

Процесот на резервација на  Pozitivo е едноставен , брз и сигурен . Само следи ги овие 3 чекори

  1. Избери некоја од понудите на партнерите
  2. Избери датум
  3. Резервирај

Погледни го видеото и види како да резервираш соба за 1 минута!

 

Pozitivo заштедува време и пари, овозможувајќи сами да одберете кога сакате да престојувате во хотелите, директно, без посредници, агенциии и по најниска цена .

Не ви се потребни дополнителни повици, трошоци, ниту губење време. Со плаќање на депозитот online во хотелот, вие добивате валидна резервација.

Само испечатете ја вашата резервација или покажете го уникатниот код од резервацијата од вашиот мобилен телефон во хотелот и тоа е сосема доволно.

Вашето име како носител на резервацијата и уникатниот код од резервацијата ги има сопственикот на хотелот и вие и не ви е потребно ништо друго.


Плаќање

Pozitivo ви овозможува онлајн плаќање директно во хотелот на мал дел од износот на резервацијата, резервирате сега а плаќате подоцна.

Системот за плаќање е со најголем степен на заштита, лесен и во 3 едноставни чекори .

Кредитни и дебитни картички

Pozitivo платформата ги прифаќа сите картици освен македонската Diners картица.

Last minute ваучери од 10€ - 30€
* провери е-mail inbox или spam фолдер
Земи сега!