Идеален одмор за целото семејство

beach hotel
BIANCO OLYMPICO
РЕЗЕРВИРАЈ

РЕЗЕРВИРАЈ ДИРЕКТНО

✈ без посредници, агенции, директно од хотелите по најнискa ценa ✈
Пристигање
Ноќевање
Одјавување
Возрасни
Деца

Избери хотел, датум и уживај

Bianco Olympico Hotel

Види понуда

Crown Hotel Nea Skioni

Види понуда

Hotel Mountain Paradise

Види понуда

Spa hotel Orbilux Bansko

Види понуда

Cornelia Apаrthotel

Види понуда

Greek Pride Hotel

Види понуда

ПРЕПОРАКИ, СОВЕТИ И ИСКУСТВА

Препораки

Препораки, совети и искуства

Види ги нашите препораки , мапи, дестинации и искуства

Видео

Патувања и дестинации

Bianco Olympico Beach Hotel***

Идеален одмор за целото семејство значи релаксација и мир на умот. И сето она што ви е потребно за тоа ќе го најдете во Bianco Olympico Hotel *** на Ситониjа на само 100 метри од прекрасната хотелска плажа, во најголемата воздушна бања на Халкидики.

Добивај топ понуди

Last minute ваучери од 10€ - 30€
* провери е-mail inbox или spam фолдер
Земи сега!