Светот е книга и оние кои не патуваат читаат само една страница од неа

“Светот е книга и оние кои не патуваат читаат само една страница од неа.”
Augustine of Hippo

Last minute ваучери од 10€ - 30€
* провери е-mail inbox или spam фолдер
Земи сега!