Што е значајно за Nea Skioni?

5 Јун

Што е значајно за Nea Skioni?

 


Според многумина,  најдобар квалитет на храна и најдобрата риба може да се купат или нарачаат само во Неа Скиони.

Со големо влијание на турската и италијанската кујна, грчките специјалитети се базираат на маслиновото масло, зеленчук и лековитите билки кои се специфични за медитеранското поднебје.  

Современата грчка кујна е збогатена со вкусот на традицијата и со влијанието на соседните држави како и под влијание на традиционалниот стил на живот на модерното грчко семејство.

На понудата е вкусната медитеранска кујна , сирењето, грчкиот јогурт, маслиновото масло како неизоставен дел од јадењата, зачинските тревки, виното од локалните винарии, свежата риба, додека пак за вашата одлука дали ќе го посетите Неа Скиони и Crown Hotel  ќе кажам само едно, Неа Скиони и Crown Hotel  е место за сите оние кои сакаат вистински одмор и добра храна а во исто време и летувалиште – лекувалиште.

 

Одмори се на својот одмор во Crown Hotel

Ванчо


Добивај топ понуди