Tag

патување

8 мали нешта за среќа

  Филозофите велат дека секое патување почнува со мал чекор. За да бидеме посреќни треба најнапред да сме благодарни и задоволни со...
Повеќе

Не сите кои талкаат се изгубени.

― Џ.Р.Р Толкин

Добивај топ понуди


 

Last minute ваучери од 10€ - 30€
* провери е-mail inbox или spam фолдер
Земи сега!